04,03,2024

Shpallen zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kroaci

Must Read

Presidentja e Kroacisë Kolinda Grabar-Kitaroviç ka shpallur zgjedhjet e parakohshme parlamentare në përputhje me vendimin për shpërbërjen e Parlamentit kroat.

Presidentja kroate Kolinda Grabar-Kitaroviç solli vendim për shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

Vendimi për të thirrur zgjedhje të parakohshme parlamentare është marrë në përputhje me nenin 98, paragrafi 1, nënparagrafi 1, në lidhje me dispozitën e nenit 78 paragrafi 1 të Kushtetutës kroate dhe të nenit 5, 6 dhe 80 paragrafi 2 të Ligjit për zgjedhjen e anëtarëve të parlamentit kroat.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img