16,04,2024

Shkupi heq transportin falas për qytetarët

Must Read

Nga Qyteti i Shkupit thanë se në pajtim me të dhënat nga Ministria e Ambientit të Jetesës dhe Planifikimit Hapësinor, e cila është kompetente për ndjekjen e cilësisë së ajrit, përqendrimet e mesme ditore të PM10 janë nën pragun e definuar dhe episodi i dhjetë ditëve të njëpasnjëshme është ndërprerë.

Autoritetet e qytetit do të vazhdojnë me mbikëqyrje intensive inspektuese mbi instalimet që janë nën kompetencat e tyre.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img