23,07,2024

Shkodrani në Kanada, gjeni në matematikë

Must Read

Kevin Bajraktari, djali i doktor Andi Bajraktari nga Shkodra, banues në Montreal, Kanada, doli ndër 15 të parët nga më shumë se 6000 pjesëmarrës në konkursin kombëtar të Kanadasë për vitin 2016.

Ky konkurs (THALES), i cili është projektuar për fëmijët e klasave të 3-ta, është organizuar nga Qendra e Konkurseve te Matematikës në Amerikën e Veriut, e cila përgatit disa nga garat e nivelit me të lartë të matematikës në Amerikën e Veriut.

Që nga viti 1990, më shumë se 1 000 000 studentë në Kanadaja dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë marrë pjesë në këto konkurse.

1-124-700x692

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkursin për pranimin e studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img