22,06,2024

Shikoni policët si ikin nga protestuesit dhe aksionin brutal të forcave speciale në Shkup (Video)

Must Read
Protesta në Shkup

Protestuesit kanë shprehur mllefin ndaj tyre, për shkak të pamundësimit nga ana e policisë që të protestojnë para selisë së VMRO-DPMNE-së.

Në vijim të videos mund të shihet aksioni brutal që pasoi i forcave speciale të policisë kundër protestuesve.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KxNr7i9pM_4?feature=oembed&w=640&h=360]

The post Shikoni policët si ikin nga protestuesit dhe aksionin brutal të forcave speciale në Shkup (Video) appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img