17,04,2024

Shembet ura e drurit në Zvërnec (Video)

Must Read

Turistët që vijnë deri këtu mjaftohen me një foto nga larg të Manastirit dhe iu duhet të kthehen përsëri. Për të dytin vit radhazi, ura e drurit është lënë në mëshirë të fatit, pavarësisht se konsiderohet si pjesë e trashëgimisë dhe e peisazhit të zonës. Rreth dy vjet më pare, në gusht të vitit 2014, ura u rikonstruktua nga Ministria e Kulturës në bashkëpunim me autoritetet vendore.

Duket se ndërhyrja ka qenë e dobët dhe ura është shembur përsëri dhe vazhdon të qëndrojë në atë gjendje prej gati një viti tashmë.

The post Shembet ura e drurit në Zvërnec (Video) appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img