22,02,2024

Ruajtja e pyjeve, kalohet në përgjegjësi të nivelit qendror

Must Read

Drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami, priti sot në takim zyrtarët nga Agjencioni Pyjor i Kosovës, përkatësisht Komisioni përkatës ku në bazë të Memorandumit të nënshkruar mes Ministrit të MBPZHR-së dhe Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu, obligim ky që del nga rregullimi i ri ligjor e administrativ në këtë fushë, bëhet dorëzimi i kompetencave për ruajtjen e pyllit në nivelin qendror, ceremoni kjo që zyrtarisht nga drejtori Bajrami u bë pranim-dorëzimi i kompetencave për ruajtjen e pyllit, me çka edhe si kompetencë edhe si resurse njerëzore e gjithë inventari i kësaj fushe, kalojnë në përgjegjësinë e institucioneve qendrore.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img