17,07,2024

Rruga e vështirë e pensionistëve për të dëshmuar se janë gjallë

Must Read

Tri herë i ishte dashur një pensionisteje që të shkojë personalisht në zyrat për paraqitje të pensionistëve në Prishtinë, për të dëshmuar se është gjallë. Fillimisht kishte shkuar me librezë të pensionistit dhe me letërnjoftim, mirëpo këto nuk i kishin kryer punë si para gjashtë muajve kur kishte qenë herën e fundit për të vërtetuar se ende është në jetë dhe se e meriton pensionin, shkruan sot Koha Ditore.

Herën e parë kur ajo kishte shkuar për t’u paraqitur i kishin thënë që me ndryshimet e reja duhet të kishte me vete faturën e ujit ose të tatimit në pronë. Mirëpo, fatura e ujit nuk i kishte kryer punë herën e dytë kur ka shkuar te kjo zyrë.

“Më thanë mandej se duhet e rrymës ose e tatimit”, ka treguar shtatëdhjetedyveçarja nga Prishtina.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img