03,12,2023

Rritet importi i birrës në Shqipëri

Must Read
Birrë/ilustrim

Në të njëjtën periudhë të vitit 2015, u importuan 2,978 mijë litra birrë. Importi i birrës ishte më i lartë në muajin mars, krahasuar edhe me dy muajt paraardhës të këtij vitit. 2015.

Gjatë muajit mars u importuan 1,912 mijë litra birrë, në shkurt 1,784 mijë litra birrë, ndërsa në janar u importuan 1,325 mijë litra birrë.

Ecuria e importit të birrës për periudhën janar-mars në 5 vitet e fundit:

VitetSasia në mijë litra

20128,597

20133,504

20143,507

20152,978

20165,021

The post Rritet importi i birrës në Shqipëri appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img