23,04,2024

Rregulloren e Speciales e rishqyrton Kushtetuesja (Video)

Must Read

Avis Benes, zëdhënësja e Dhomave të Posaçme të Gjykatës Speciale, ka deklaruar se aktualisht dhomat e specializuara po merren me përgatitjen e seancës plenare të gjykatësve, e cila pritet të mblidhet në muajt e ardhshëm. E, në këtë seancë, 19 gjykatësit e përzgjedhur ditë më parë do të punojnë për miratimin e Rregullores së Procedurës dhe Provave

“Gjatë seancës plenare, gjykatësit do të punojnë për miratimin e Rregullores së Procedurës dhe Provave (RPP) dhe më tej, Dhoma e Specializuar e Gjykatës Kushtetuese do të ketë 30 ditë për rishikimin e Rregullores së Procedurës dhe Provave para hyrjes së saj në fuqi”, ka thënë Benes.

Ndërsa, sa i përket dëshmitarëve dhe arrestimeve, ajo është deklaruar se nuk është e përshtatshme të diskutohen pyetje që kanë të bëjë me çështje operative të mundshme.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjen kuletën me 320 euro, qytetari nga Ferizaj e dorëzon në polici

Një qytetar nga Ferizaj ka gjetur një portofol me para dhe ka dorëzuar atë në polici. Policia njofton se në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img