08,12,2023

Rivitalizimi i urës së Ibrit – pranë dështimit (Video)

Must Read

ura-e-ibrit-l-euml-shohet-n-euml-qershor_hd-780x439

Rivitalizimi i urës mbi lumin Ibër në Mitrovicë filloi me problem.

Përveç rrethojave që u vendosën vitin e kaluar, asgjë më nuk u prek në urën që nga serbët lokalë njihet edhe si “Parku i Paqes”.

Zyrtarisht, procesi duhej të fillonte më 15 tetor të vitit të kaluar, por u shty për dy 48 orë me arsyetim se duhet të mundësojë përmbylljen e diskutimeve rreth Memorandumit të Mirëkuptimit mbi kufijtë komunal në mes të komunave Mitrovicës jugore dhe asaj veriore.

Tash kur të gjitha afatet e parapara sipas marrëveshjes kanë kaluar, gjasat janë që projekti të dështojë, ngase përfundimi i projektit ishte paraparë që të ndodhte në qershor e së implemetuari të fillonte në mars.

Edhe në të gjitha institucionet përgjegjëse për procesin nuk duan që të kumentojë për këtë çështje, duke e hedhur fajin njëra palë te tjetra për mos realizimin e projektit. /Gazeta Tribuna/

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=chEkzWtJ91o?feature=oembed]

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Policia jep detaje për arrestimin e “baronit të drogës” në Kosovë: Iu gjetën një kallshnikov me dhjetëra fishek

Policia e Kosovës në Ferizaj ka dalë me detaje rreth arrestimit të Gëzim Çelës, ish-punonjësi i policisë shqiptare në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img