25,06,2024

Ringritja e ngadalshme e Lagjes së Trimave

Must Read
Kumanove

Nga 9 e 10 maji i vitit të kaluar, përveç kanalizimit, i cili tashmë është drejt përfundimit, ende mungon rrjeti i ujësjellësit dhe asfaltimi i rrugës.

Banorët pohojnë se janë lodhur nga vonesat dhe nga moszgjidhja e problemeve, shkruan AM, transmeton KosovaPress.

Shumë familje, shtëpitë e të cilëve u shkatërruan vitin e kaluar në “Lagjen e Trimave” për shkak të mos përfundimit të punimeve infrastrukturore nuk kanë mundur ende të kthehen nëpër shtëpitë e tyre, sidomos për shkak të mungesës së rrjetit të kanalizimit dhe ujësjellësit.

The post Ringritja e ngadalshme e Lagjes së Trimave appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img