23,02,2024

Rashtaku i Shkupit pothuajse është shkatërruar, banorët rrëfejnë trishtimin (Video)

Must Read
Rashtak

Rashtaku ishte pikërisht nisma e vërshimeve të cilat vazhduan drejt Stajkovcës dhe përfunduan në Hasabeg ku edhe morën shumë viktima. Banorët e kësaj lagje para kamerës së Alsat rrëfejnë tmerrin që kishin përjetuar mbrëmë duke shtuar se të gjithë banorët kishin qëndruar në katet më të larta të shtëpive e mbi mure për të mbetur të gjallë nga dallgët e mëdha të ujit.

Deri në momentet që Alsat-M po qëndronte në këtë lagje, askush nga autoritetet komunale nuk kishte viztuar këtë lagje edhe pse banorët kishin telefonuar vazhdimisht të njëjtit. Banorët madje tonë edhe të gjitha rezervat e ushqimit u ishin përmbytur dhe kanë nevojë për ushqimi Ndërsa ekipi i Alsat-M u largua nga ky vendbanim, banorët e Rashtakut vazhdonin të pastrojnë shtëpitë e tyre nga uji e balta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OWDQ2OIkw7I?feature=oembed&w=640&h=360]

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img