03,12,2023

Rama sqaron keqkuptimet: Ja çdo të thotë të mësosh mbi fenë

Must Read
Edi Rama

“Vula e sigurisë së këtij programi është fakti se po përgatitet, qysh në bërthamën e vet, në bashkëpunim të ngushtë me Observatorin e Laicitetit në Paris”, theksoi kryeministri.

Sipas Ramës, ideja e të mësuarit mbi fenë në shkolla, “s’ka asnjë lidhje me çka është komentuar fare gabimisht, si mësim i fesë në shkollë”.

“Është një program që nuk do cenojë kurrsesi laicitetin e shkollës. Ai do të pajisë të rinjtë qysh në shkollë me disa njohuri bazë, për të kultivuar respektin për besimin e tjetrit dhe për të mos rënë pre e rrjeteve të propagandës ekstremiste, në emër të një feje apo kundër një feje tjetër”, sqaroi kryeministri.

The post Rama sqaron keqkuptimet: Ja çdo të thotë të mësosh mbi fenë appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img