02,12,2023

Qentë endacak prishin qetësinë publike dhe imazhin e qytetit të Ferizjat

Must Read

 

MimozaMimoza Sojeva Pajaziti – Qentë endacak vijojnë prej vitesh të mbeten një problem i pazgjidhur nga qeverisja lokale në Ferizaj. Nuk janë të pakta rastet kur ata kanë kafshuar fëmijët, qytetarët d he kanë prishur qetësinë publike me të lehurat e tyre

Ne kemi raste të shumta kur qentë endacak qëndrojnë para objektit të Komunës, para objekteve shkollore dhe vendeve të tjera publike dhe ende nuk kemi ndonjë plane që ti zgjidhemi ketë problem që na përcjell për disa vite me radhë.

Unë ndjehem shumë e shqetësuar kur shohë fëmijët në mëngjes kur hasin në turmat e qenve endacak dhe për rreth tyre shpesh kalon edhe i pari i komunës dhe për habi asnjëherë nuk ka marrë iniciativa për të parandaluar këto rreziqe që i kanosen sidomos fëmijëve! Të lehurat e qenve dëmtojnë imazhin e qytetit të Ferizajt në sytë e qytetareve që gravitojnë në sheshin e qytetit, qentë endacak kafshojnë fëmijët dhe ne nuk duhet të rrimë duart kryq, kjo gjendje kërkon zgjidhje!

(Autorja është asambleiste në Kuvendin Komunal të Ferizajt)

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img