27,02,2024

PSP heton edhe importin e armëve

Must Read

PSP-780x439

Prokuroria speciale publike heton edhe importin e armëve dhe pajisjeve për nevojat e policisë dhe ushtrisë, zbulon emisioni KOD i cili emetohet në televizionin Telma, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Marrëveshja ka ecur përmes një firme të Maqedonisë, ndërsa dyshimet janë se gjatë furnizimit të atyre armëve dhe pajisjeve, është paguar provizion, respektivisht dyshohet për korrupsion. Ka pasur dyshime dhe se ato armë në fakt vetëm kanë kaluar nëpër Maqedoni, janë importuar, doganuar, tatimuar, dhe menjëherë janë shitur dhe ridërguar në shtet tjetër.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Sekuestrohen rreth 20 mijë euro mall i dyshuar si kontrabandë

Janë sekuestruar mallra me vlerë rreth 20 mijë euro brenda një automjeti, nga Njësia e TASK FORC-ës -Lindje, e...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img