11,12,2023

Prokurorja Speciale Fetai porosi kërcënueseve: Drejtësia do t’iu kapë

Must Read

 

Ajo pati një mesazh për të gjithë ata që drejtojnë kërcënime dhe pengojnë punën e Prokurorisë Speciale.

“Ditëve të fundit janë shtuar porositë, kërcënimet dhe metodat e ndryshme ndaj institucionit tonë. Porosia ndaj atyre që pengojnë punën dhe kërcënohen prokurorëve është e qartë. Ne i bëjmë me dije se drejtësia do të arrijë secilin që ka shkelur ligjin. Të gjithë qytetarët janë të njëjtë. Do të luftojmë për drejtësi, sepse besojmë se ajo është në interes të vendit”, theksoi prokurorja Fatime Fetai.

The post Prokurorja Speciale Fetai porosi kërcënueseve: Drejtësia do t’iu kapë appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img