20,05,2024

Projektligj edhe për luftimin e financimit të terrorizmit

Must Read

qeveria_7742

Qeveria e Kosovës ka miratuar projektligjin për pastrimin e parave dhe luftimin e financimit të terrorizmit.

Ministri i Financave, Avdullah Hoti gjatë mbledhjes së sotme të Qeverisë së Kosovës, tha se ky është një projektligj i cili do t’i shërbejë Qeverisë në çështjet e integrimeve evropiane.

Ndërsa, kryeministri Isa Mustafa tha se ky është një ligj i rëndësishëm edhe sa i përket luftës kundër krimit dhe korrupsionit dhe të parandalimit të ekstremizmit./kp

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img