17,04,2024

Prezantohet Strategjia Kombëtare për të Drejtat Pronësore

Must Read

Ministria e Drejtësisë, e mbështetur nga Programi i të Drejtave Pronësore i USAID-it, i priu zhvillimit të një strategjie gjithpërfshirëse e cila identifikon pengesat më të mëdha ndaj të drejtave pronësore dhe propozon zgjidhje konkrete për t’i adresuar ato.

Implementimi i Strategjisë është i një rëndësie të madhe shoqërore, ligjore dhe ekonomike për Kosovën.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img