13,06,2024

Prej nesër, kosovarët në Maqedoni vetëm me letërnjoftim por…

Must Read

Ceremonia do të mbahet në hapësirën ndërmjet Pikës së Kalimit Kufitar të Hanit të Elezit dhe Bllacës.

Zëdhënësi i qeverisë së Maqedonisë, Muhamet Hoxha, konfirmon se Qeveria ka kaluar tekstin e marrëveshjes në kuvend dhe të dy qeveritë kanë obliguar Ministrat e Punëve të Jashtme që ta nënshkruajnë atë.

Sipas Hoxhës, duke u nisur nga e drejta ndërkombëtare dhe marrëdhëniet miqësore, me këtë marrëveshje shtetasit e njërit apo shtet tjetër, mund të hyjnë në territorin përkatës me letërnjoftime biometrike dhe pa viza, në të gjitha vend-kalimet kufitare./ Lajmi.net

The post Prej nesër, kosovarët në Maqedoni vetëm me letërnjoftim por… appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në 25 vjetorin e çlirimit të Ferizajt mbahet ekspozita me fotografi “Gratë në rrugën e lirisë”

Gratë dhe vajzat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, trimëreshat, heroinat e luftës për liri, gratë e lirisë - në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img