16,04,2024

Potenciali turistik i Maqedonisë u prezantua në Izrael

Must Read

Siç njofton APMT-ja, në panair u tregua interes i lartë i turistëve izraelit për të vizituar Maqedoninë. Interes kanë shfaqur edhe gazetarët nga Izraeli.

Edhe bashkësia afariste e Izraelit ka shprehur interesimin për bashkëpunime afariste me Maqedoninë dhe përfshirjen e Maqedonisë në katalogjet e tyre turistike për vitin 2017.

Stenda e Maqedonisë u vizitua edhe nga përfaqësues të Ambasadës maqedonase në Izrael.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img