17,04,2024

Posta e Kosovës dhe e Maqedonisë shkëmbejnë përvojat

Must Read

Prishtinë, 6 shkurt 2017 –
Kryeshefi ekzekutiv i Postës së Kosovës Sejdi Hoxha ka pritur të hënën në Prishtinë një delegacion të Postës së Maqedonisë, i udhëhequr nga drejtori gjeneral Faadis Rexhepi.

Ata kanë biseduar për thellimin e mëtejmë të bashkëpunimit, përkatësisht shkëmbimin e përvojave rreth projekteve konkrete që janë zhvilluar nga Posta e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë.

Për këtë qëllim gjatë ditës janë zhvilluar takime të ekspertëve të fushave të ndryshme .

Takimet e sotme janë rezultat i lidhjes së marrëveshjes së bashkëpunimit mes dy administratave  postare, para një viti

Shkëmbimi i përvojave do të mundësojë ngritjen e cilësisë së shërbimeve për qytetarët e të dyja shteteve si dhe rritjen e efikasitetit në punë.

Kryeshefi Hoxha dhe drejtori Rexhepi  kanë paralajmëruar se takime të ngjashme të interesit të ndërsjellë do të organizohen edhe në të ardhmen.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img