22,06,2024

Porosi nga Uashingtoni: Pa reforma, Maqedonia humb përkrahjen e SHBA’ve dhe NATO-s

Must Read

bejli-1

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup Xhes Bejli deklaroi sot se në Maqedoni duhet të mbahen zgjedhje kredibile, të mundësohen reforma mediale, si dhe të përkrahet puna e Prokurorisë Speciale Publike.

Diplomati amerikan theksoi se, përskaj çështjeve të lartpërmendura, Maqedonia duhet të punojë edhe në fushën e sundimit të ligjit dhe liritë demokratike.

“Këto kushte nuk duhet që të plotësohen në mënyrë gjysmake, por të plotë. Ndryshe Maqedonia mund ta humbë përkrahjen e SHBA-ve dhe vendeve tjera anëtare të NATO

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img