21,02,2024

Policia: Dje ndodhën 51 aksidente, u shqiptuan 1 157 gjoba

Must Read

Policia e Kosovës ka raportuar se gjatë 24 orëve të fundit, në territorin e vendit janë regjistruar gjithsej 51 aksidente trafiku, prej të cilave 10 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 41 të tjera me dëme materiale.

Policia rrugore ndaj të gjithë pjesëmarrësve në komunikacion që kanë thyer rregullat e trafikut ka shqiptuar 1157 gjoba kundërvajtëse.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img