16,07,2024

Ping-pongistët e KPP “Ahmet Hoxha” shkëlqyen në kampionatin vendor

Must Read

Tetë medalje të fituara në Kampionatin e Kosovës në pingpong për minikadetë dhe kadetë kanë fituar pingpongistët e klubit “Ahmet Hoxha” nga Ferizaj, të cilët patën një paraqitje të shkëlqyeshme. Fituesit e medaljeve janë:

Minikadetet:
Vendi i parë: JERINA REXHEPI
Vendi i dytë: SHEGA HASHANI
Vendi i tretë: SARA SHABANI

Çiftet (F):
Shega & Sara, vendi 3
Alma & Jerina, vendi 3

Mix:
Shpati& Alma, vendi 3

MiniKadet (M):
Vendi i dytë: DREN ÇERKINI
Vendi i tretë: SYLEJMAN ÇERKINI.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img