16,04,2024

Përçahen PDK dhe LDK në Prishtinë

Must Read

img-2803-650x358

PDK dhe LDK kanë marrë rrugë të ndryshme në mbledhjen e sotme të kuvendit komunal.

Përderisa grupi parlamentar i PDK-së ka vendosur të bojkotoj mbledhjen, ai i LDK-së ka vazhduar kundërshtimin brenda mbledhjes.

Në emër të këtij grupi ka folur Shemsi Veseli në një konferencë para Komunës së Prishtinës, i cili ka thënë se kjo mbledhje urgjente nuk është dashur të thirret pasi që një mbledhje urgjente thirret vetëm në rast të një ndonjë fatkeqësie.

Ndërsa Lirak Çelaj, tha se po e bojkotojnë mbledhjen dhe do të vazhdojnë ta bllokojnë kuvendin, duke theksuar shkresën e MAP-it për pikat e rendit që kanë të bëjnë me urbanizimin, duke thënë se ato janë jo të ligjshme.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Një muaj paraburgim ndaj V.A., i dyshuar për vrasjen e ish-gruas në Ferizaj

Ferizaj, 13 prill 2024 – Gjykata Themelore në Ferizaj – Departamenti i Krimeve të Rënda  ka aprovuar kërkesën e...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img