07,12,2023

Parlamenti kroat voton aktin e shpërndarjes, zgjedhjet në shtator

Must Read
Kroaci

Akti i shpërndarjes, që do të hyjë në fuqi më 15 korrik u miratua nga 137 deputetë, kundrejt dy votave kundër dhe një abstenimi.

Zgjedhjet legjislative duhet të organizohen të paktën një vit pas zgjedhjeve të mëparshme, që nuk shënuan një shumicë të qartë.

The post Parlamenti kroat voton aktin e shpërndarjes, zgjedhjet në shtator appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prelez të Muhaxherve

Gajtë ditës së sotme kryetari i Ferizajt Agim Aliu ka nënshkruar një marrëveshje me shoqatën "Qëndresa Kosovare" për...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img