17,04,2024

Nxënësit në Shqipëri, kalojnë lumin në ekskavator (Video)

Must Read
Bartja e nxenesve me ekskavator

Ura, siç shihet në videon e mëposhtme, nuk duhet të jetë edhe aq e madhe, pasi që shtrati i lumit nuk është edhe aq i gjerë.

Mediat në Shqipëri kanë kritikuar premtimet e pambajtura të deputetit të kësaj zone si dhe të ministrit të financave në vend.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Cp4xE844nmQ?feature=oembed&w=640&h=480]

The post Nxënësit në Shqipëri, kalojnë lumin në ekskavator (Video) appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img