21,02,2024

Nusja e Manastirit nën hetime nga prokuroria

Must Read

Nusja do të hetohet për posedimin e armës, si dhe kryerjen e mundshme të veprave tjera penale, prokuroria ndërmerr aktivitete, midis të cilave është dërguar edhe një Urdhër deri te Ministria për punë të brendshme për veprimin e mëtutjeshëm.

 

 

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img