18,06,2024

Nuk ka kuorum, seanca vazhdon të hënën

Must Read

Në mungesë të kuorumit, vazhdimi i punimeve të seancës së Kuvendit të Kosovës, është shtyrë për të hënën në orën 10:00.

Si pika të rendit të ditës, që kanë mbetur për t’u shqyrtuar janë shqyrtimi i raportit të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2015, Raportit të Zyrës së Rregullatorit për Energji për vitin 2015, Raportit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2015, si dhe shqyrtimi i propozimit për shpalljen e 5 Shtatorit – “Dita e Bamirësisë – Nëna Terezë”

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img