07,12,2023

Një dekadë shtet malazez

Must Read
Festimet e përvjetorit, Arkiv

Më 21 maj të vitit 2006 55,5 përqind të qytetarëve me anë të një referendumi u shprehën përpavarësinë e Malit të Zi.

Referendumi i hapi rrugë pavarësisë së Malit të Zi që është shpallur më 3 qershor.

Ndërkohë që më 28 qershor të po atij viti Mali i Zi u bë anëtar i 192-të i Kombeve të Bashkuara, ndërsa më 11 maj 2007 anëtar i Këshillit të Evropës.

Me rastin e kësaj date të rëndësishme në Mal të Zi, 21 dhe 22 maj janë ditë jo pune në këtë shtet.

The post Një dekadë shtet malazez appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prelez të Muhaxherve

Gajtë ditës së sotme kryetari i Ferizajt Agim Aliu ka nënshkruar një marrëveshje me shoqatën "Qëndresa Kosovare" për...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img