04,03,2024

Nikoliq: Shqiptarët po i uzurpojnë pasuritë që ua kemi lënë ne

Must Read
Tomisllav Nikoliq

Ai beson se janë prekur “vijat e kuqe”, e që është  arsye se pse autoriteteve në Prishtinë, dhe Bashkimit  Evropian duhet t`i dërgohet një mesazh.

“Ne iu kemi lënë shumë gjëra shqiptarëve në Kosovë. Duhet të vendosen kufij. Për këtë arsye, nuk duhet të bëjmë lëshime kur bëhet fjalë  për shitjen e Trepçës, si dhe kur flitet për  pronën e  Telekom”, ka deklaruar ai për Blic-in serb, transmeton klankosova.

Nikoliq ka theksuar se Serbia nuk duhet të pranojë kushtëzime “nëse Brukseli në të vërtetë i vendos ato për vazhdimin  e negociatave”.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img