16,04,2024

Nesër s’do të ketë rrymë në disa qytete të Kosovës

Must Read

largea_rryma1404141677

KEDS-i ka njoftuar se nesër do të ketë shkyçje nga furnizimi me energji elektrike. Shkyçja bëhet për shkak të montimit të ormanit te konsumatori 6/6-NTP STINA dhe pa rrymë do të mbesin disa pjesë të komunës së Ferizajt, Prishtinës, Prizrenit, Pejës e Gjilanit dhe Ferizajt.
1.

Më 06.04.2016 NS 110/6 KV Hani i Elezit do të shkyçet:

Dalja 6kV Glloboqicë (42000002) nga ora 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja e re, Lagjja Maliq, lagjja Brav, pjesa nën hekurudhë, Sheqishta, Kriveniku, Rezhanci, Huneli, Hasallart, Goranca, IPKO, VALA, Glloboçica, Lumajt, Kodralia, Dogana-Policia, Gurthysi Muhametit, Fabrika Suxhukut Uka.

Arsyeja e shkyçjes: realizimi i punimeve për projektin Big Costumers.

2.

Më 06.04.2016 NS 35/10 kV Ferizaj 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gaçka (40042002) prej orës 09:00 deri në orën 09:30 dhe nga ora 16:00 deri në orën 16:30.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Greme, Gaqka, Burniku, Izhanci, Kashtanjeva, Semaja, Bainca, Prushaj, Sllatina.

Ndërsa fshatrat: Sllatine, Semaje, Burnik dhe Nizhans do të mbesin pa energji elektrike nga ora 09:00 deri në orën 16:30.

Arsyeja e shkyçjes: montimi i ndarësit, konzollave në rrjetin ekzistues dhe të ri.

3.

Më 06.04.2016 në TS 35/10 kV Magure do të shkyçet:

Dalja 10 kV “Drejtimi i Drenicës” (41048001) prej orës 09:30 deri në orën 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Magurë, Fushtica e Naltë, Fushtica e Ulët, Kizharek, Nekoc, Rasinovc, Bainc, Shale, Krojmir, Bainc, Krojmir, Rrreze ( Leleqtiq).

Shkyçja bëhet për shkak të punimeve në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

Prishtinë

1.

Më 06.04.2016 në NS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

Trafofusha 10 kV (18024001, 18024002 dhe 18024003) prej orës 10:30 deri në orën 13:30.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lajthishtë, Hamidi, Bivolak, Grabovc I Epërm dhe i Ulët, Shipitulla, Sibovci, pjesa prej rrethit,qendra e qytetit deri te rruga për Mazgit, Palaj dhe pjesa e qytetit prej rrethit kah Kosova-B dhe Hashanët.

Arsyeja e shkyçjes: Aftësimi i ndarësit të zbarrave kryesore në daljen e Palajve.

2.

Më 06.04.2016 ne NS 220/35kV Ferronikeli do të shkyçet:

Dalja 35kV për NS 35/10kV Parku I Biznesit (16023)nga ora 09:00 deri në orën 09:05 dhe
Dalja 35kV për NS 35/0.4kV BECHTEL&ENKA (16024)nga ora 09:00 deri në orën 09:05
Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do të mbesin: ndërmarrjet private në hapësirën e Parkut të Biznesit të Drenasit (Zona Industriale te Kroi i Mbretit), Llapushniku, Komorani, Zabeli i Ulët dhe Bechtel & ENKA.

Arsyeja e shkyçjes: Testimi i mbrojtjeve rele në zbarrat 35kV.

Gjilan

Më 06.04.2016 në NS 110/10kV Kamenicë do të shkyçet:
Dalja 10 kV Strezovci (62000005) prej orës 10:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gregjenik, Rahavicë, Strezofci, Krilevë, Bushincë, Carefc, Bratillofc, Kremenad, Meshin dhe Bulefc.

Arsyeja e shkyçjes: zhvendosja e shtyllës sipas zgjidhjes teknike, punëkryes kompania “Elektro Bibi”.

2.

Më 06.04.2016 në NS 35/10kV Gjilani 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Uglari (60060016)prej orës 11:00 deri në orën 15:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pogragja Muhagjerë e Uglarit, Llofca, Kokajt, Bilinica, Muhagjerët e Malishevës,etj.
Arsyeja e shkyçjes: Ndërrimi i shtyllave të të tensionit të lartë.

Prizren

1.

Më 06.04.2016 ne NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

Dalja 10kV Mamusha (32000006)prej orës 09:00 deri në orën 12:00
Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Leshani, Tërrnje, Neprebisht, Mamushë, Zojz, Medvec, Sërbicë e Ulët, konsumatorët komercial: Mulliri Rizam,Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazreku.

Arsyeja e shkyçjes: realizimi i punimeve sipas zgjidhjes teknike,realizimi I punimeve nga kompania Elektroenergjetika, Therandë.

Pejë

1.Më 06.04.2016 NS 35/10 kV Isniq do të shkyçet:

LP Demhalil (kodi: 53057003) nga ora 10:00 deri në orën 14:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Elez Geci dhe Agim Selmanaj.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img