25,06,2024

Nëna kërkon mbrojtje nga vajza e saj 21-vjeç

Must Read
Ilustrim

Përmes sjelljes agresive, deri tek e kapura e të ëmës për fyti, e reja A. S. kërkonte para prej saj. Në gjykatë nëna ka pohuar se gjithë “terrorin” e së bijës e ka falur, me qëllim normalizimin e marrëdhënies.

Sipas 56-vjeçares, gjatë muajit të fundit, e bija i ka bërë presion të vazhdueshëm duke i kërkuar t’i japë një shumë prej 3 milionë lekësh. Kjo kërkesë ka ardhur në një kohë që paditësja vetëm pak muaj më parë i ka dhënë të bijës një shumë prej 3.8 milionë lekësh të vjetër.

Kjo shumë është marrë borxh prej saj te një person i njohur. Këmbëngulja e së bijës për një tjetër shumë e ka çuar sërish 56-vjeçaren te personi që i dha borxhin e parë, por ka hasur në refuzimin e tij. Kur paditësja e ka pyetur të bijën se përse e kërkonte këtë shumë lekësh, ajo i është përgjigjur se edhe sikur në dhe të futej, asaj nuk do t’ia tregonte.

“Kur paditësja ka përfunduar orarin e punës, ka shkuar në Komisariatin e Policisë për të shprehur shqetësimin e saj, pasi ndihej e frikësuar dhe nën presion nga pala e paditur kur të kthehej në shtëpi, meqenëse ajo nuk ia kishte gjetur lekët që kërkonte. E vënë në dijeni për kallëzimin e saj në polici, 21-vjeçarja është bërë agresive ndaj të ëmës, duke thyer disa sende në shtëpi. Në këto kushte, paditësja e frikësuar ka vajtur përsëri në Komisariatin e Policisë nr. 3 Tiranë, ku ka denoncuar dhunën e së bijës, si dhe ka kërkuar mbrojtje /Panorama

The post Nëna kërkon mbrojtje nga vajza e saj 21-vjeç appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img