19,04,2024

Nëna 55-vjeçare, kujdeset gjithë familjen me probleme mentale (Video)

Must Read

Është kjo 55-vjeçarja Ratibe Hallili, e cila jeton në Prishtinë. Asaj i duhet të kujdeset për djalin, për burrin dhe vajzën.

Me lot në sy tregon se nuk ka të ardhura apo mbështetje tjera përveç asistencës sociale.

Për më shumë ndiqeni kronikën.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img