16,07,2024

“Në vendimin për Boiken Abazin mungon vetëm emri i Enver Hoxhës”

Must Read

boiken-abazi-690x380

Avokati Tomë Gashi ka thënë se në rastin e Boiken Abazit janë shkelur parimet bazë njerëzore.

“Kështu (depërtimi) atij mund t’i ketë ndodhur edhe në Beograd”, ka thënë Gashi në Info Magazine të Klan Kosovës.

“Urdhri për largim me forcë në një vendim që është i përbërë nga përrallat thuhet se ai ka qëndruar 90 ditë pa leje”.

“Ata thonë se ai ka pesë vepra penale, për të cilat është depërtuar, nëse ajo ka ndodh dhe ai paraqet rrezik për destabilizim etj do të duhej që mos të depërtohet por të përgjigjet për veprat që i ka kryer”.

“Në këtë vendim vetëm emri i Enver Hoxhës mungon”.

“Kjo është e turpshme, pasi ai nuk është terrorist i Al-Qaedas, por edhe nëse është hipotetikisht atëherë ajo duhet të argumentohet”.

“Atij as në Beograd nuk mund t’i kishte ndodhur më keq, as në kohën e Mao Ce Dunit, Enver Hoxhës, etj”.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img