28,09,2023

Në turneun ndërkobëtar “Cup Basel 2023” notuesit e KN Kastriotit bënë paraqitje dinjitoze

Must Read

Dje, në ditën e dytë të turneut Ndërkombëtar të notit “Cup Basel 2023” që po mbahet në Basel të Zvicrrës, notuesit e KN Kastriotit bënë paraqitje dinjitoze në këtë konkurencë kaq të fortë.
Edhe pse deri tani nuk kemi ndonjë medalje, interesimi i mediave dhe Federatës Zvicrrane është i madh sepse KN Kastriotin e shofin si një konkuret serioz.
Paraqitja e Edi Ilazi, Alea Veliu dhe Shkëmb Reqica treguan që janë garues të nivelit të lartë, por edhe Roni Shahini, Fjolla Rushiti dhe Vesa Ferizi treguan performancë të mirë.
Foorccaa KN “Kastrioti”!!!

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Rektori Bajraktari mori pjesë në Konferencën e 7-të shkencore të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Procesit të Berlinit

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, njëherit edhe kryesues i Konferencës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img