11,12,2023

Në Tetovë gjendet kanabis në një arë të mbjellë me patate

Must Read
Kanabis Sativa

Është bërë inspektimi, fusha dhe rrënjët e gjetura janë foto-dokumentuar dhe do të dhe merren për ekspertizë.

Vendi prej dje është siguruar në mënyrë adekuate dhe do të ndërmerren masa dhe aktivitete për të zbukuar se kush është pronari ose pronarët e fushës dhe nëse ajo është pemë e egër apo e mbjellë. Nëse vërtetohet se rrënjët janë mbjellë apo kultivuar, do të ngrihet një padi përkatëse, thuhet në komunikatën e policisë së Tetovës.

The post Në Tetovë gjendet kanabis në një arë të mbjellë me patate appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img