21,05,2024

Në Shqipëri, merret çertifikata e anglishtes pa ditur asnjë fjalë! (Video)

Must Read
Foto nga video per gjuhen angleze

Në video duket bashkëbisedimi mes një studenteje dhe një asistenteje, e cila edhe pse shpejgon nivelet e gjuhës së huajë që duhet të dijë studentja, nuk ngurron që ti bëja asaj më të lehtë marrjen e certifikatës.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CzxkJSWOcX4?feature=oembed&w=640&h=360]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=C-7qO9w02mU?feature=oembed&w=640&h=360]

The post Në Shqipëri, merret çertifikata e anglishtes pa ditur asnjë fjalë! (Video) appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img