23,07,2024

Në Shëngjin muzikë deri në ora 23:00, masa kush shkel orarin

Must Read

Ky fakt është bërë i ditur nga kryeinspektori i Mjedisit në Lezhë Ferdinand Ndoj, sipas të cilit, prej nisjes së sezonit turistik, inspektoret janë shpërndarë në terren.

“Do të verifikojmë të gjithë lokalet që bëjnë muzike. Të gjithë ata që bëjnë muzikë tip diskoteke duhet të jenë të pajisur me leje mjedisi dhe do të jenë në monitorim për ndotjen nga zhurma”, tha ai.

Në zonën turistike të Shëngjinit, bashkia e Lezhës ka vendosur orarin për të qëndruar hapur lokalet e natës deri në 23:00, kush tenton të shkelë orarin e përcaktuar do të ketë masa ndëshkimore me gjobë, deri në procedim penal.

 

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkursin për pranimin e studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img