18,05,2024

Në rrjetet sociale tani e shihni se sa duhet të prisni në pikat kufitare (Foto)

Must Read

Qendra Kombëtare për Menaxhimin e Kufirit (QKMK), nga dje ka vënë në funksion të plotë dhe në kohë reale aplikacionin “Pritjet në Kufi” në Facebook dhe Twitter, ku qytetarët mund të informohen për pritjet në kufi.
Publikimi i fluksit do të bëhet çdo një orë në të dy rrjetet sociale.
Foto me ngjyrë të gjelbër do të simbolizojë pritjet prej:   03 – 20 minuta;
Foto me ngjyrë të verdhë do të simbolizojë pritjet prej:  20 – 40 minuta;
Foto me ngjyrë të kuqe do të simbolizojë pritjet prej:  40 – 60 minuta apo më gjatë.
Ky është një projekt i Ministrisë së Punëve të Brendshme në bashkëpunim me Open Data Kosovo dhe Girls Coding Kosova.
Qytetarët që janë të interesuar për t’u informuar përmes rrjeteve sociale, mund t’i referohen linçeve:
https://www.facebook.com/MPBQKMK; 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet i dyshuari i dytë për rastin ‘’Vrasje e mbetur në tentativë’’

Me datën 26.04.2024 rreth orës   23:30 policia e stacionit në Ferizaj kishte pranuar një informatë se në rrugën "...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img