02,12,2023

Në Londër dhe Australi do të protestohet kundër presidentit Ivanov

Must Read

london

Protestat për dorëheqjen e presidentit George Ivanov, kundër vendimit për falje dhe shtyrjen e zgjedhjeve të 5 qershorit janë shpërndarë edhe në diasporë.

Pas Washingtonit, me 23 prill do të protestohet edhe në Londër, më 24 prill do të protestohet edhe në Australi.

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img