24,06,2024

Në liqenin artificial, gjendet i mbytur një 60-vjeçar

Must Read
Liqeni artificial

Policia e Tiranës bëri një njoftim paraprak në të cilin shkruan:

“Më datë 04.07.2016, rreth orës 07:10, tek kodrat e liqenit artificial, në një largësi rreth 100 m nga bregu, është gjendur një shtetas i mbytur, i seksit mashkull rreth 60 vjeç.
Në vendin e ngjarjes policia dhe polumbarët po punoin për nxjerrien e trupit të viktimës.”

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img