19,04,2024

Në Balaj të Ferizajt përurohet Salla e Sporteve

Must Read

Në Balaj në vigjilje të Përvjetorit të Pavarësisë dhe Ditës së Shkollës “Pavarësia” me poezi, këngë e valle të mrekullueshme të shkollarëve, mes emocionesh gëzimi dhe krenarie nderimi për personalitetet arsimore e institucionet që kontribuuan për fshatin dhe shkollën e fshatit, përuruam Sallën e Sporteve me infrastrukturë e kushte moderne, për t’i shërbyer shkollarëve dhe gjithë sportistëve ferizajas.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img