02,12,2023

Musa Xhaferri: Incizimi i keqpërdorur më ka bërë probleme në shtëpi

Must Read

“Ky është degjenerim i sistemit” theksoi ai dhe shtoi se në vitet 200 dhe 2001 ka pasur përgjime e është për keqardhje kjo gjë që po ndodh vazhdimisht.

Xhaferi ka folur edhe për rastin e tij personal kur në opinion dolën incizime të bisedës së tij me një grua, identiteti i të cilës është nuk është vërtetuar por që besohet se është deputetja shqiptare Ermira Mehmeti.

“Ajo është montim për qëllime politike”, theksoi Xhaferri.

Ai e pranon se ky incizim i ka bërë probleme në shtëpi, por se ato probleme janë tejkaluar dhe sipas tij ai incizim nuk meriton që publikisht të flitet për të. Ata që e kanë bërë këtë gjë kanë kujtuar se do ta dëmtojnë BDI-në, por përkundrazi, sipas Xhaferrit nuk kanë mundur ta dëmtojnë.

The post Musa Xhaferri: Incizimi i keqpërdorur më ka bërë probleme në shtëpi appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img