Show Biz

Modelja Shqiponjë Hakolli do të përfaqesoj Kosovën në garën e bukurisë në Turqi


Publikuar më:


Modelja nga Skenderaj Shqiponje HAKOLLI është 18 vjeçare, e gjate 1,73 cm sapo  e ka kryer shkollën e mesme dhe i është futur botës së modës.

Modelja Shqiponje HAKOLLI ka marr pjese ne MISS DRENICA, MISS SUMMER WORLD 2016 ne Durrës dhe është zgjedhur MISS MIQESIA dhe tani në Prizren është duke realizuar setin fotografike promovues për te prezantuar Kosovën ne gare bukurisë ne Antalia të Turqisë. Kjo gare e bukurisë mbahet ne muajin Tetor 2016.

Kjo ka marr pjese ne video klipe te këngëtareve te ndryshëm dhe tash është ne bashkëpunim me Menaxher Shpejtim ZEJNELI.

Dëshira e saj është për te qenë MODELE Profesioniste dhe me arritur suksese ne fushën e modës ne bote.

Modelja nga Skenderaj është ftuar ne shume gara te bukurisë dhe ka marr oferta pune si mode ne disa agjenci mode ne bote.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh [112805748] hhhhhhhhhhhhhhhhhhh [112805747] hhhhhhhhhhhhhhhhhh [112805746] hhhhhhhhhhhh [112805744]

Comments
To Top