19,04,2024

Meriton Aliun dënohet me 15 vjet burg për vrasjen e Samir Rexhës

Must Read

 

Ferizaj. 27.10.2017. Meriton Aliu u dënua sot me 15 vjet burg nga Gjykata Themelore në Ferizaj, për vrasjen në gusht të vitit të kaluar të Samir Rexhës. Prokuroria e akuzonte Aliun për vrasje dhe armëmbajtje pa leje.
Gjatë gjykimit disa dëshmitarë kishin treguar se Aliu e Rexha kishin hyrë duke biseduar në hyrje të një banese në rrugën “Rexhep Bislimi” dhe më pas kishin dëgjuar të shtëna që i shkaktuan vdekjen Rexhës.
Në seancën e kaluar Meriton Aliu shprehu keqardhje për atë që ndodhi, duke thënë se nuk kishte dëshiruar të ndodhte një gjë e tillë.
Vrasja e Samir Rexhës ndodhi më 18 gusht 2016 në Ferizaj.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img