09,12,2023

Me 1 dhjetor fillon procesi për zgjedhjen e kryetarëve të fshatrave të Ferizajt

Must Read

Gjatë ditës së sotme nënkryetari i Komunës së Ferizajt, Lulzim Aliu, i shoqëruar nga drejtorët e drejtorive komunale, ka zhvilluar një takim me komisionin e formuar nga Kuvendi të Komunës për zgjedhjen e kryetarëve të fshatrave.

Në këtë takim nënkryetari Aliu, ka theksuar se ky është një proces shumë i rëndësishëm i zgjedhjes së kryetarëve të fshatrave, ndërsa ka theksuar se bashkë me komisionin do të punojnë shumë që ky proces të përfundojë sa më parë.

Komisioni është i përbërë prej shtatë anëtarëve, ku 4 anëtarë janë nga Kuvendi i Komunës të përfaqësuar nga subjektet të ndryshme politike, një anëtar nga ekzekutivi, një nga shoqëria civile dhe një përfaqësues nga fshati, vendbanimi apo lagjja urbane nga lokaliteti ku bëhet zgjedhja e këshillit lokal.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img