22,02,2024

Mbahet turniri memorial në Pingpong “Gani Maloku 2023”

Must Read

Sot, në SHML “Faik Konica ” në Ferizaj u organizua turneu i katërt memorial për veteran në pingpong “Gani Maloku 2023”, ku morën pjesë 67 sportist nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut.

Turneu u hap me fjalimin nga Drejtoresha për Kultur Rini dhe Sport znj. Xhemile Murati-Shabani si dhe kryetari i shoqatës së veteranëve të pingpongut të Kosoves z.Sadri Hulaj duke falenderuar të pranishmit për pjesëmarrje.

Figura e vetaranit të arsimit dhe sportit të pingpongut Gani Maloku u nderua me mirënjohje Post mortum nga klubi i pingpongut Shpresa nga Turiqeci.

Turneu u cilesia shumë mirë i organizuar nga anëtarët e klubit me ç’rast pas kualifikimeve në kategorit dhe grupe si dhe plasmanit në skeletin kryesor, katër më të mirët u shpallën si në vijim:

70+ vjeç

Shëlqim Hoxha – Kampion

Shaip Reçica- vendi i dytë

Bedri Hoti- vendi i tretë

Jakup Biba- vendi i tretë

65-69 vjeç

Jovanovski Petar – Kampion

Burim Rakovica- vendi i dytë

Shasivar Veliu – vendi i tretë

Idriz Prestreshi -vendi i tretë

60-64 vjeç

File Matevski – Kampion

Risto Temelkov -vendi i dytë

Gani Pireva- vendi i tretë

Remzi Shala -vendi i tretë

50-59 vjeç

Murat Kurtulush – Kampion

Kasum Morina -vendi i dytë

Eroll Boshnjaku -vendi i tretë

Avramovski Marjan -vendi i tretë

40-49 vjeç

Jeton Azizi- Kampion

Jeton Beqiri-vendi i dytë

Erxhan Karabaxhqk-vendi i tretë

Ylli Maloku – vendi i tretë

Çifte

E.Boshnajku/E.Karabaxhak Kampion

A.Kaqaniku/J.Beqiri-vendi i dytë

M.Kurtulush/B.Rakovica-vendi i tretë

J.Azizi/Y. Maloku – vendi i tretë

Më të mirët u shpërblyen me kupa, medalje e diploma.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img