09,12,2023

Mbahet tryezë diskutimi me temë “E drejta e qytetarëve për qasje në drejtësi dhe ndihmë juridike falas”

Must Read

Nënkryetari i Komunës së Ferizaj, Lulzim Aliu, bashkë me zyrtaren për barazi gjinore Vjollca Krasniqi, me ftesë të Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas, kanë marrë pjesë në tryezën “E drejta e qytetarëve për qasje në drejtësi dhe ndihmë juridike falas”.

Në këtë tryezë kanë marrë pjesë edhe zyrtarë nga Zyra Rajonale për Ndihmës Juridike Falas (ZRNJF) dhe përfaqësues/palët kyçe të ndërlidhura që ofrojnë shërbime për qytetarët e Komunës së Ferizajt dhe bashkëveprojnë me ZRNJF në Komunën e Ferizajt.

Përmes kësaj tryeze synohet një fushatë informuese për promovimin e të drejtës për qasje në drejtësi për të gjithë qytetarët, pa dallim.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img