23,04,2024

Mbahet sesion informues për bizneset artizanale në Ferizaj

Must Read

Këtë të enjte është mbajtur session infromues për bizneset artizanale në Ferizaj,me ç’rast I prezentua projketi “Hulumtimi i biznesve artizanale dhe pubimi I hartës digjitale të artizantave në Komunën e Ferizajt” e që synim kryesor që të mbështesë dhe të promovojë zanatet e rajonit tonë.

Ky takim solli së bashku përfaqësues të bizneseve artizanale lokale për të diskutuar hapat e ardhshëm dhe vizionin për të ardhmen e bizneseve artizanale. Drejtori i Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit në Ferizaj Balton Derguti është shprehur se përmes bashkëpunimit dhe dialogimit të ndërtuar do të happen rrugë të reja për zhvillimin dhe rritjen e këtyre biznesve, duke I bërë ato një pjesë të pandashme të identitetit kulturor dhe ekonomik në Ferizaj.

https://artizanate.ferizajbusiness.com/?fbclid=IwAR12Xji3NQNjFcy6cq8DptT4ToDqZvBBTZq-qVQyrf7lQ6ejTUOjo4w5dYg

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjen kuletën me 320 euro, qytetari nga Ferizaj e dorëzon në polici

Një qytetar nga Ferizaj ka gjetur një portofol me para dhe ka dorëzuar atë në polici. Policia njofton se në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img